<!–

–>

Purtător de cuvânt ISU Mureș, Cristian Virag

EMBED VIDEO
LINK CU VIDEO

<!–

–>

Embed:

Link:

Purtătorul de cuvânt al ISU Mureș, Cristian Virag, a declarat la  1 Matinal că  în jurul orei 8:00 a fost primit un apel la 112 care a anunțat producerea unei explozii la scoala din Voiniceni.

În urma exploziei au rezultat două victime cu arsuri de gradul 2 la nivelul feței – una de sex feminin cu arsuri de gradul 2 și cea de-a doua un băiat de 14 ani cu arsuri grad I, ambele au arsuri la nivelul feței. Au fost evacuați aproximativ 70 de elevi și 7 cadre didactice. Pompierii au intervenit cu două autospeciale.

Potrivit purtătorului de cuvânt ISU Mureș, explozia ar fi survenit de la soba de teracotă și s-a produs într-o sală de clasă. Explozia nu a produs pagube materiale, a fost mai mult un suflu, a arătat Cristian Virag.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului din Tg. Mureș, a declarat la TVR, că pacienta în vârstă de 50 de ani a venit cu arsuri la nivelul fetei de gradul I și II, fără arsuri la nivelul căilor respiratorii. Băiatul în vârstă de 14 ani are arsuri de gradul I la nivelul feței, genele și sprâncenele a fost arse și prezintă senzația de arsură la nivelul fetei. Băiatul va fi trimis la secția de oftalmologie pentru analize suplimentare. Cei doi pacienți se află în secția UPU a Spitalului din Târgu Mureș.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/capital_transparent-283.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/capital_transparent-283-300x164.pngrootstireaActualitate/Esential
<!-- --> Purtător de cuvânt ISU Mureș, Cristian Virag ...