<!–

–>

Liviu Dragnea, prima reacție după apariția scrisorii celor care îl contestă în PSD

EMBED VIDEO
LINK CU VIDEO

<!–

1 comentarii

–>

Embed:

Link:

„Cât am apucat să citesc din scrisoare, am înţeles care este cea mai mare supărare: să nu ne mai certăm cu Iohannis, de fapt, să ne aliniem cu Iohannis, cu SPP, cu SRI şi cu partidele de opoziţie. Eu, ca preşedinte, nu pot să duc partidul să devină o unealtă a acestor instituții care nu trebuie să se implice în politică. În rest, la CEx o să vorbesc suficient de mult, de bine şi de apăsat”, a declarat Liviu Dragnea.

Întrebat dacă se gândeşte să îşi dea demisia de la conducerea PSD, Liviu Dragnea a spus: “Vorbesc la CEx şi după CEx”.

Trei lideri ai PSD au semnat un act în care cer negru pe alb demisia lui Liviu Dragnea, considerat principalul vinovat pentru imaginea pe care o are acum partidul și pentru procentele pierdute în sondaje. Liderii PSD se vor reuni peste două zile în Comitetul Executiv Naţional. Cei trei semnatari sunt vicepreşedintele PSD Paul Stănescu, viceprim-ministru şi ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, de Gabriela Firea, vicepreşedinte PSD şi primar general al Capitalei, de Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinte PSD şi vicepreşedinte al Senatului.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/capital_transparent-294.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/capital_transparent-294-300x164.pngrootstireaActualitate/Esential
<!-- --> Liviu Dragnea, prima reacție după apariția scrisorii celor care îl contestă în PSD ...