Două vagoane ale unui tren de marfă încărcat cu zgură granulată, aparținând CFR Marfă, s-au desprins din mers, între Ploiești Est și Dâmbu, circulația trenurilor de călători nefiind afectată, au declarat, miercuri, pentru AGERPRES, reprezentanți ai companiei.

“Trenul avea 36 de vagoane și circula pe relația Mălina – Argeșel. Două vagoane s-au desprins din mers, deoarece a cedat cârligul de tracțiune dintre vagoane. Incidentul a avut loc între Ploiești Est și Dâmbu. Linia este destinată doar circulației trenurilor de marfă”, au precizat sursele citate, subliniind că CFR Marfă a retras deja ultimele vagoane de pe linia curentă.

Deoarece linia este destinată doar trenurilor de marfă, circulația trenurilor de călători nu a fost afectată. 

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/doua-vagoane-ale-unui-tren-al-cfr-marfa-s-au-desprins-din-mers-circulatia-trenurilor-de-calatori-nu-e-afectata-51204.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/doua-vagoane-ale-unui-tren-al-cfr-marfa-s-au-desprins-din-mers-circulatia-trenurilor-de-calatori-nu-e-afectata-51204-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv