<!–

–>

Principalul suspect în cazul baschetbaliștilor înjunghiați a fost arestat

EMBED VIDEO
LINK CU VIDEO

<!–

–>

Embed:

Link:

Anchetatorii în cazul atacului asupra sportivilor americani nu au fost convinși de explicațiile și scuzele lui Daniel Gabriel Husein. Bărbatul a fost trimis după gratii.

Mai mulți baschetbaliști erau la terasă în momentul în care un bărbat i-a atacat. Până să înțeleagă ce se întâmplă au fost atacați de mai mulți indivizi care au sărit la bătaie cu sticle, cuțite și scaune.

Cei doi baschetbaliști americani înjunghiați rămân internați la Brăila și în București și se simt mai bine. Sunt hotărâți să părăsească echipa. Și colegii lor sunt speriați. Mai ales că sunt convinși că au fost atacați din motive rasiale. Se tem să mai rămână în oraș.

Momentul în care cei doi sportivi au fost loviți cu cuțitul nu a fost surprins de camerele de supraveghere. Principalul suspect, Daniel Gabriel Husein, zis „Dasaev”, e cunoscut pentru violența lui extremă. A făcut închisoare și în Spania pentru proxenetism și viol.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/capital_transparent-279.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/capital_transparent-279-300x164.pngrootstireaActualitate/Esential
<!-- --> Principalul suspect în cazul baschetbaliștilor înjunghiați a fost arestat ...