Pasagerii unei aeronave aparţinând companiei Turkish Airlines, care avea la bord un pasager ce prezenta simptome de febră tifoidă, au fost debarcaţi în jurul orei 21:50, au declarat, marţi seara, pentru AGERPRES, reprezentanţii Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti.

Turkish Airlines

<!–

–>

Aeronava venea de la Istanbul spre Bucureşti şi avea 194 de pasageri la bord.

Potrivit sursei citate, pasagerul cu simptome de febră tifoidă este român.

O aeronavă Turkish Airlines, care a aterizat pe aeroportul Henri Coandă din Bucureşti, a fost izolată la sol, marţi seara, din cauza unui pasager care prezenta simptome de febră tifoidă.

“Este vorba despre o aeronavă Turkish Airlines care are la bord un pasager cu simptome de febra tifoidă. Aeronava a fost izolată. Cei 194 de pasageri au rămas la bordul aeronavei. Cazul a fost preluat de Direcţia de Sănătate Publică. Aeronava a aterizat la ora 19:45 şi venea de la Istanbul”, a precizat sursa citată.

<!–

 

–>

ŞTIRILE ZILEI

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/capital_transparent-280.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/capital_transparent-280-300x164.pngrootstireaActualitate/Esential
Pasagerii unei aeronave aparţinând companiei Turkish Airlines, care avea la bord un pasager ce prezenta simptome de febră tifoidă, au fost debarcaţi în jurul orei 21:50, au declarat, marţi seara, pentru AGERPRES, reprezentanţii Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti. ...