Liftul Maternității din Ploiești a căzut, marți, în gol, în timp ce transporta mai multe mămici către bebelușii lor, pentru a-i alăpta. Conducerea unității sanitare consideră incidentul ca fiind unul minor, deoarece nimeni nu a fost rănit și s-a luat legătura cu firma care asigură mentenanța.

Directorul maternității Ploiești, Călin Boieru, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că niciuna dintre pacientele lehuze nu a fost rănită, incidentul fiind considerat unul minor

“Liftul nostru, care e cu însoțitor, a avut un incident minor. Nu s-a oprit unde trebuia. Nu au fost incidente. S-au speriat lehuzele, dar nu a fost nevoie de un transfer la alt spital. Medical, au rămas în spital, fiind lehuze”, a declarat Boeru.

Practic, liftul a căzut în gol în timp ce proaspetele mămici mergeau să-și alăpteze bebelușii.

Conducerea maternității a luat legătura cu firma care asigură mentenanța ascensorului pentru a vedea ce s-a întâmplat.

“Firma care trebuia să se ocupe și să aibă în întreținere liftul 24 de ore din 24, conform contractului a fost notificată să vină să spună ce s-a întâmplat. Din punct de vedere al documentației și al contractului, actele sunt conforme. Ascensorul a avut acest incident în momentul în care transporta lehuzele. Nu a fost nimic major care să pericliteze viața pacientelor”, a precizat directorul Maternității Ploiești.

Boieru am mai spus că până nu se va afla ce s-a întâmplat, liftul nu va mai funcționa.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/incident-socant-la-maternitatea-ploiesti-liftul-care-transporta-mamele-catre-bebelusi-a-cazut-in-gol-51190.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/incident-socant-la-maternitatea-ploiesti-liftul-care-transporta-mamele-catre-bebelusi-a-cazut-in-gol-51190-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv