Polițiștii au împușcat luni un bărbat care a atacat un ofițer cu cuțitul după ce aceștia l-au găsit dormind pe trotuar în apropierea unui centru pentru azilanți din Bruxelles, a transmis poliția belgiană, precizând că suspectul a fost rănit grav, informează agenția de știri Reuters.

Doi ofițeri de poliție au descoperit doi indivizi care dormeau pe trotuar și le-au cerut să se mute. Unul dintre indivizi a scos un cuțit și a refuzat să-l lase jos, a declarat Ilse Van de Keere, purtătoarea de cuvânt a Poliției din Bruxelles, precizând că polițiștii au folosit bastoanele și un spray lacrimogen în încercarea de a dezarma suspectul.

“Persoana a continuat să fie amenințătoare și a rănit un ofițer la nivelul capului”, a adăugat Van de Keere.

Ofițerul a suferit o tăietură superficială în urma atacului, iar suspectul a fost împușcat în piept și picior de celălalt polițist.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/un-barbat-a-fost-impuscat-de-un-politist-dupa-ce-a-atacat-cu-cutitul-un-coleg-al-acestuia-in-bruxelles-51171.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/un-barbat-a-fost-impuscat-de-un-politist-dupa-ce-a-atacat-cu-cutitul-un-coleg-al-acestuia-in-bruxelles-51171-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv