<!–

–>

Asia lovită de taifun

EMBED VIDEO
LINK CU VIDEO

<!–

–>

Embed:

Link:

Asta a rămas după ce o alunecare de teren a distrus o clădire unde locuiau peste 60 de mineri, într-o zonă montană din Filipine. Jumătate sunt morţi, restul dispăruţi. S-a întâmplat acum două zile, iar căutările continuă. Autorităţile se tem că bilanţul morţilor ar putea depăşi 100.

Taifunul Mangkhut a lovit apoi în plin Hong Kong unde a provocat pagube materiale însemnate şi, efectiv, a paralizat oraşul. 200 de persoane au fost rănite de copacii smulşi din rădăcini sau bucăţile de clădiri căzute pe carosabil.

Taifunul a lovit şi China continentală, forţând evacuarea a peste 2,5 milioane de oameni. Patru persoane au murit în oraşul Guangzhou din sudul ţării, loviţi de arborii rupţi de vânt. Şi câteva sute de mii de locuinţe sunt fără electricitate.

Taifunul Mangkhut este una dintre cele mai mari furtuni care au lovit China în ultimii 70 de ani. Forţa vântului a depăşit pe alocuri 200 de km pe oră.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/capital_transparent-247.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/capital_transparent-247-300x164.pngrootstireaActualitate/Esential
<!-- --> Asia lovită de taifun ...