Soon-Yi Previn, soția cineastului american Woody Allen și fiică adoptivă a Miei Farrow, a declarat într-un interviu recent că actrița a supus-o la abuzuri fizice și psihice în copilărie, potrivit variety.com.

Woody Allen a părăsit-o pe Mia Farrow în 1992, după o relație de 12 ani, pentru fiica adoptivă a acesteia dintr-un mariaj anterior Soon-Yi Previn, care pe atunci avea 21 de ani. Originară din Coreea de Sud, Soon-Yi Previn a fost adoptată pe când avea 5 – 7 ani (nu i se cunoaște vârsta exactă) de Mia Farrow și soțul ei de atunci, muzicianul André Previn.

Despărțirea dintre Mia Farrow și Woody Allen s-a produs și pe fondul unui scandal uriaș. Dylan Farrow, o altă fiică adoptivă a Miei Farrow, a afirmat că Woody Allen a abuzat-o sexual pe 4 august 1992, când avea șapte ani, în casa de la țară a mamei sale adoptive. La începutul acestui an, Dylan, în vârstă de 32 de ani, a declarat în timpul primului său interviu televizat pe acest subiect că își dorește ca regizorul să fi fost pus sub acuzație pentru că a abuzat-o sexual când era minoră.

Cazul a fost atunci în atenția oficiului pentru protecția copilului din Yale și a celui din New York, însă ambele instituții au concluzionat că Dylan nu a fost molestată sexual. În schimb, autoritățile au spus că Dylan era un copil vulnerabil și a fost instruită să spună o poveste de mama sa, foarte furioasă din cauza separării de Woody Allen.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/sotia-lui-woody-allen-o-acuza-pe-mama-ei-adoptiva-de-abuzuri-fizice-si-psihice-51172.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/sotia-lui-woody-allen-o-acuza-pe-mama-ei-adoptiva-de-abuzuri-fizice-si-psihice-51172-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv