<!–

–>

Suspectul de la Brăila s-a predat

EMBED VIDEO
LINK CU VIDEO

<!–

–>

Embed:

Link:

<!–

SLIDESHOW FOTOGRAFII

–>

Suspectul principal, Daniel Gabriel Husein,  cunoscut în lumea interlopă din Brăila drept ”Dasaev”, s-a prezentat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila – a preferat să meargă direct la procuror și nu la Poliție.

Primele declarații sunt că se consideră nevinovat în această situație, a transmis prin telefon jurnalista Alina Salanti, în direct la TVR1.

Președintele clubului susține că a urmărit imaginile de pe camerele de supraveghere din club și acolo se vede foarte clar cum sportivii americani se aflau la o masă, liniștiți, iar suspectul principal se ridică la un moment dat de la masa lui și pornește conflictul.

Sportivul de 25 de ani rămas la Brăila se simte mai bine, a fost transferat din Terapie Intensivă în salonul de chirurgie. el susține că totul a pornit de la un motiv rasist. El spune că vrea să se întoarcă în Statele Unite  și că îi pare rău că acest incident a avut loc în România, pe care nu o consideră o țară nesigură.

Doi baschetbalişti de culoare, jucători ai clubului Cuza Sport, au fost înjunghiaţi, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe o terasă din centrul Brăilei. Amândoi au ajuns la spital şi au fost operaţi.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/capital_transparent-243.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/capital_transparent-243-300x164.pngrootstireaActualitate/Esential
<!-- --> Suspectul de la Brăila s-a predat ...