Guvernul a oferit motivele pentru care premierul Viorica Dăncilă nu s-a mai întâlnit cu președintele CE, Jean Claude Juncker, printre acestea numărându-se faptul că avionul acestuia a aterizat mai devreme, dar și că ofițerii SPP au preluat coloana de la scara avionului și au plecat direct la hotel.

”Protocolul Guvernului României a fost informat de Reprezentanța Delegației Comisiei Europene în România că aeronava cu care se deplasează în România președintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker va ateriza pe Aeroportul Băneasa, la ora 18.30, informații confirmate de documentele oficiale primite de la Bruxelles. Premierul Viorica Dăncilă a plecat la ora 17.30 de la Palatul Victoria spre Aeroportul Băneasa. La ora 17.40, Protocolul Guvernului a fost anunțat de către directorul Aeroportului Băneasa că aeronava cu care vine în România președintele Comisiei Europene este posibil să aterizeze mai devreme decât ora anunțată inițial”, a anunțat biroul de presă al Guvernului.

Potrivit sursei citate, la ora 18.00, premierul Viorica Dăncilă a intrat în Aeroportul Băneasa.

”Însă, SPP a preluat în coloană oficială delegația președintelui Comisiei Europene de la scara avionului și a plecat spre hotelul la care urma să fie cazată”, se mai arată în comunicatul remis MEDIAFAX.

Președintele C.E., Jean-Claude Juncker, și premierul român Viorica Dăncilă, nu s-au întâlnit luni seara pe aeroportul Băneasa, acolo unde era stabilită o întrevedere, Juncker fiind preluat de SPP și dus la hotel, în timp ce Dăncilă a venit mai târziu, fiind informată de altă oră.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/explicatiile-guvernului-pentru-intalnirea-ratata-dintre-dancila-si-juncker-51179.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/explicatiile-guvernului-pentru-intalnirea-ratata-dintre-dancila-si-juncker-51179-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv