Noi dezvăluiri, scrie Prosport, în cazul celor doi baschetbaliști americani înjunghiați în noaptea de sâmbătă spre duminică la o terasă din Brăila. Conflictul ar fi pornit, se pare, după ce Darrel Bowie si Joseph McClain ar fi intrat în vorbă cu iubitele a doi interlopi din oraș. Mai mult, cei doi americani ar fi fost loviți și de bodyguarzi!

Presa din Brăila notează că scandalul terminat cu lovituri de cuțit a început în momentul în care sportivii, aflați la masă, ar fi încercat să intre în conversație cu două femei care se aflau la una dintre mesele alăturate. Cele două erau iubitele lui Daniel Gabriel Husein și a altui interlop din oraș, iar de aici a început un adevărat măcel. Loviți cu pumnii, picioarele și sticlele, baschetbaliștii americani au fost înjunghiați, iar ziariștii brăileni notează că bodyguarzii nu doar că nu au aplanat conflictul, ba chiar s-au numărat printre agresori, lucru confirmat de martorii oculari în fața anchetatorilor.

După ce toți martorii au fost audiați, Poliția l-a identificat pe Daniel Gabriel Husein, un interlop local revenit de curând din Spania, drept principal suspect, iar ancheta se află în derulare. Recunoscut pentru brutalitatea sa, cel poreclit “Dasaev” s-a întors în oraș în 2014, după ce a fost condamnat în Spania și România pentru fapte de proxenetism și viol. La audieri, el a fost identificat de martori și de prietenii baschetbaliștilor americani, iar acum este căutat pentru a fi reținut.

Americanii ar putea pleca de la Brăila

Mircea Totolici, președintele ACS Cuza Sport Brăila, a anunțat, la câteva ore de la incidentul regretabil, că Bowie, McClain, dar și ceilalți baschetbaliști americani de la echipă ar putea pleca din România: “Sâmbătă au avut ultimul antrenament și până luni aveau liber. Eu eram la București. Jucătorii români și o parte dintre cei americani m-au sunat că au fost atacați în centrul orașului, pe terasa unui bar. Am rămas șocat.

Din ce am înțeles de la ei, acest atac a fost efectiv din prima, nu au apucat să vadă ce se întâmplă exact. S-a sărit peste ei cu cuțite și alte obiecte neidentificate. Au fost partu jucători americani și vreo cinci jucători români. Vă dați seama că au fost mai mulți agresori, dar nu pot să vorbesc acum prea multe. Este vorba despre membrii unui clan. Ce să facă dacă s-a dus clanul peste cu cuțitele?! Se putea întâmpla și mai rău de atât! Aceste lucruri nu sunt normale în 2018, într-un oraș din România!.

Au ieșit amândoi din operații, sunt stabili. Unul dintre ei va fi transportat la București, dar numai pentru a i se asigura toate condițiile pentru o recuperare totală, fiind un caz diferit de al colegului său. Acum, ei sunt foarte afectați. Au venit din America, unde au terminat colegiul, să joace în Liga Națională. Toți cei cinci jucători din SUA e posibil să ceară rezilierea contractelor după acest incident. Nu sunt cu soții sau iubite aici, dar familiile lor normal că se tem pentru integritatea lor”, a declarat oficialul clubului brăilean, pentru fanatik.ro.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/noi-dezvaluiri-in-cazul-baschetbalistilor-americani-injunghiati-in-braila-de-unde-a-pornit-totul-51164.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/noi-dezvaluiri-in-cazul-baschetbalistilor-americani-injunghiati-in-braila-de-unde-a-pornit-totul-51164-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv