Cei doi ruși suspectați că l-au otrăvit pe fostul spion rus Serghei Skripal și pe fiica sa Iulia nu au nimic de-a face cu președintele rus Vladimir Putin sau cu guvernul rus, a declarat duminică purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, citat de Interfax, transmite Reuters.

Marea Britanie a acuzat doi ruși, identificați drept Aleksandr Petrov și Ruslan Boșirov, pentru tentativă de omor asupra lui Skripal și a fiicei sale Iulia cu agentul neurotoxic Noviciok, fapte petrecute în martie în orașul Salisbury, din sudul Angliei.

“Adevărul este că nici Petrov, nici Boșirov nu au nimic de-a face cu Putin și nici cu Kremlinul, desigur”, a spus Peskov.

Putin a declarat miercuri că cei doi ruși sunt civili și că nu există “nimic special sau penal” în legătură cu ei.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/kremlinul-spune-ca-cei-doi-rusi-suspectati-ca-l-au-otravit-pe-skripal-nu-au-nimic-de-a-face-cu-putin-51162.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/kremlinul-spune-ca-cei-doi-rusi-suspectati-ca-l-au-otravit-pe-skripal-nu-au-nimic-de-a-face-cu-putin-51162-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv