Investigație poliție / FOTO: MIHAELA LETA, AGERPRES/ FOTO, https://foto.agerpres.ro

<!–

–>

“În jurul orei 2.00, sportivii se aflau pe o terasă din centrul municipiului Brăila. În urma unui conflict în care au fost implicate mai multe persoane, cei doi americani au fost înjunghiaţi”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Dan.

“Încă se analizează camerele din zonă pentru a stabili cu exactitate numărul şi numele celor implicaţi, nu sunt identificaţi toţi”, a precizat Dan.

“Cei doi americani de 24 şi 26 de ani au fost transportaţi la spital şi s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Directorul Spitalului Judeţean Brăila, Delia Râşnoveanu, a confirmat că victimele au fost operate.

“Unul dintre ei este în stare bună, celălalt nu”, a declarat managerul unității medicale.

Pacientul în stare gravă este Darrel Bowie, de 24 de ani, transmite News.ro, care citează purtătorul de cuvânt al unității medicale, dr. Alina Neacșu. “Aşteptăm evoluţia post intervenţie chirurgicală şi, dacă starea lui se deteriorează, va fi transferat la Bucureşti unde s-a luat deja legătura cu un spital”, a declarat Neacşu.

Potrivit unor surse, sportivii aveau mai multe plăgi toracice și abdominale.

Cei doi sportivi joacă pentru echipa de baschet Cuza Sport, formaţia care în sezonul trecut a reuşit să promoveze în prima divizie de baschet masculin.

rootstireaActualitate/Esential
...