Un polițist din Iași a provocat un accident rutier, sâmbătă, în timp ce se afla în patrulare și a încercat să evite o căprioară, în localitatea Cormana. În urma anchetei s-a stabilit că polițistul era băut și i-a fost întocmit dosar penal. 

Purtătorul de cuvânt al Poliției Iași, Anca Vîjiac, a declarat că agentul-șef principal de la Postul de Poliție Comarna a fost prins băut la volan, după ce a provocat un accident rutier.

“În cursul zilei de sâmbătă, agentul-șef principal din cadrul Postului de Poliție Comarna se afla în patrulare în localitate, alături de un jandarm, iar, în momentul în care a observat o căprioară, a încercat să o evite, a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un copac. În urma impactului, atât polițistul, cât și jandarmul au suferit diverse leziuni ușoare, fiind transportați la spital. La controlul cu etilotestul a reieșit că polițistul avea o alcoolemie de 0,19 mg alcool pur în aerul expirat”, a spus Vîjiac.

Potrivit acesteia, polițistului i s-a întocmit dosar penal, iar conducerea IPJ Iași a dispus începerea cercetării disciplinare în cazul lui.

Comenteaza aceasta stire

rootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv