<!–

–>

Ziua curățeniei naționale

EMBED VIDEO
LINK CU VIDEO

<!–

–>

Embed:

Link:

Cu mănuși și cu saci din plastic, o parte dintre vedetele TVR au ajutat la “marea curățenie”, în pădurea Cernica de lângă București.

Cot la cot cu voluntarii din România, ambasadorul Regatului Danemarcei, Søren Jensen, a adunat saci întregi de deșeuri abandonate de persoane indiferente.

Gara de Sud din Timișoara a fost şi ea ţinta voluntarilor care îşi doresc o lume mai curată. Un iluzionist a făcut să dispară mai multe deșeuri.

S-a facut curat şi în Băicoi, pe albia râului Dâmbu, în zona blocurilor din centrul oraşului și în cartierul Tufeni. Aici, la acţiuni a participat şi ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu.

Voluntarii au mai strâns gunoaie în comuna Berceni şi pe Valea Cricovului.

Ministerul Mediului este partenerul instituţional principal al evenimentului “Ziua de curăţenie naţională”, organizat pentru al șaselea an consecutiv.

Până acum, peste 1.400.000 de voluntari au participat la evenimentele “Let’s Do It, Romania!” şi au adunat 18.000 de tone de deșeuri.

Ziua internațională a curățeniei a început pe 15 septembrie la ora 10.00, în Noua Zeelandă, trece prin 24 de fusuri orare și se va încheia în Hawaii.

rootstireaActualitate/Esential
<!-- --> Ziua curățeniei naționale ...