<!–

–>

Premierul spaniol își postează online lucrarea de doctorat

EMBED VIDEO
LINK CU VIDEO

<!–

–>

Embed:

Link:

Informațiile privind teza de doctorat a premierului spaniol au apărut în ziarul ABC, iar Pedro Sanchez a fost acuzat că ar fi reprodus paragrafe întregi din alte lucrări, fără să citeze sursa.

Liberalul Albert Rivera i-a cerut premierului să dea explicații în Parlament și să îndepărteze îndoielile privind legitimitatea titlului său de doctor.

Șeful executivului spaniol, Pedro Sanchez, amenință publicațiile cu acțiuni în instanță și asigură că nu a copiat, la scurt timp după ce ministrul Sănătății a demisionat pentru suspiciuni asemănătoare în cazul unui master universitar.

Mai mult, premierul a decis să publice lucrarea sa pe internet, ca să fie consultată liber de oricine.

Scandalul diplomelor îl vizează și pe șeful opoziției conservatoare, Pablo Casado, care este acuzat că ar fi primit o diplomă de master fără să meargă la cursuri, iar justiția trebuie să decidă dacă va deschide o anchetă în cazul său.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/capital_transparent-207.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/capital_transparent-207-300x164.pngrootstireaActualitate/Esential
<!-- --> Premierul spaniol își postează online lucrarea de doctorat ...