<!–

–>

Alexandru Costache transmite de la Parchetul General

EMBED VIDEO
LINK CU VIDEO

<!–

–>

Embed:

Link:

<!–

SLIDESHOW FOTOGRAFII

–>

Anca Jurma, procuror șef DNA: “A fost o întâlnire tehnică cu experţii Comisiei de la Veneţia. Am discutat despre legile de modificare a Codurilor penale, aspecte tehnice, observaţii pe care Ministerul Public deja le-a comunicat (…) Nu discutăm de îngrijorări. Toate observaţiile pe care procurorii le-au formulat şi le-au înaintat atât Parchetului General, cât şi CSM sunt publice. Am discutat aspecte tehnice, ca între jurişti“.

Între orele 12.00 și 13.30, delegaţia are o întrevedere cu preşedinta ÎCCJ, Cristina Tarcea, apoi între 14.45 şi 16.15, delegația Comisiei de la Veneţia se va întâlni cu reprezentanţa Comisiei Europene în România.

Ultimii pe listă sunt reprezentanţii organizaţiilor neguvernamentale.

Joi, membrii comisiei s-au întâlnit cu ministrul Justitiei, cu președintele Klaus Iohannis și cu parlamentari din comisia specială pentru modificarea legilor justiției.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/capital_transparent-203.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/capital_transparent-203-300x164.pngrootstireaActualitate/Esential
<!-- --> Alexandru Costache transmite de la...