<!–

–>

Comerțul cu mașini, verificat de ANAF

EMBED VIDEO
LINK CU VIDEO

<!–

–>

Embed:

Link:

Aradul are câteva dintre cele mai mari piețe de mașini second-hand din țară. Majoritatea sunt aduse de intermediari din vestul Europei iar câștigul este, în medie, de câteva sute de euro la fiecare autoturism revândut. Clienții nu se lasă așteptați.

Dincolo de orignea incertă a mașinii și de problemele tehnice ascunse, în spatele acestor afaceri stau mulți bani negri.

În România, 90% din importuri sunt realizate de persoane fizice, iar tranzacţiile nu sunt de cele mai multe ori declarate.

ANAF anunţă măsuri fără precedent pe piaţa maşinilor second hand.

“Se vor intensifica controalele asupra transporturilor de autovehicule second-hand și vor fi verificate în amănunt toate documentele de proveniență. Orice neconformitate va atrage reținerea autovehiculelor și chiar confiscarea acestora, până la soluționarea cazului”, au precizat reprezentații Direcției Antifraudă Fiscală.

România coordonează până în 2020 grupul EuroFisc 2, organizat la nivel european, care are ca scop combaterea fraudei în domeniul autoturismelor.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/capital_transparent-214.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/capital_transparent-214-300x164.pngrootstireaActualitate/Esential
<!-- --> Comerțul cu mașini, verificat de ANAF ...