Un bărbat de 41 de ani și doi copii de 13 ani se află, vineri, la sediul Poliției Buzău, în urma unui conflict de pe o terasă din municipiu, în urma căruia un bărbat a ajuns în șoc hemoragic la spital, înjunghiat.

”În urma activităților specifice desfășurate, au fost depistate persoanele bănuite a fi implicate în conflictul produs în seara zilei de 13 septembrie a.c., în municipiul Buzău. Persoanele în cauza – un buzoian de 41 de ani și doi minori de 13 ani- se află la sediul Poliției Municipiului Buzău pentru continuarea cercetărilor”, au informat, vineri, reprezentanții IPJ Buzău.

Potruivit acestora, activitățile sunt continuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău.

Joi seara, un bărbat a ajuns în șoc hemoragic la spital, după ce a fost înjunghiat în urma unui conflict izbucnit în zona unei terase din municipiul Buzău, iar agresorii au dispărut.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/barbat-de-41-de-ani-si-doi-copii-de-13-ani-audiati-dupa-ce-un-alt-barbat-a-fost-injunghiat-51125.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/barbat-de-41-de-ani-si-doi-copii-de-13-ani-audiati-dupa-ce-un-alt-barbat-a-fost-injunghiat-51125-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv