<!–

–>

Atacuri otrăvitoare

EMBED VIDEO
LINK CU VIDEO

<!–

–>

Embed:

Link:

Cei 2 bărbați au declarat la postul rus că sunt Alexandr Petrov și Ruslan Boshirov. Londra, care a difuzat poze cu ei săptămâna trecută, consideră că probabil numele lor sunt fictive.

Sunt principalii suspecți în atacul din martie cu agent neurotoxic Noviciok asupra fostului agent dublu Serghei Skripal și a fiicei sale.

Au intrat în Marea Britanie cu pașapoarte reale. Susțin că au venit ca turiști și neagă că ar fi avut Noviciok într-o sticlă de parfum.

Autoritățile britanice au calificat interviul acordat de suspecți postului rus de televiziune insultător la adresa inteligenței publicului și plin de minciuni.

Potrivit investigatorilor britanici, bărbații sunt agenți ai GRU, serviciul de informații al armatei ruse. Ei s-au prezentat ca oameni de afaceri în industria de fitness.

Londra precizează că a luat toate măsurile pentru aducerea lor în fața justiției britanice dacă vor ieși vreodată din Rusia.

Presa elvețiană și olandeză a dezvăluit că în această primăvară au fost expulzați alți 2 agenți ruși, care au încercat să spioneze un laborator elvețian, unde era analizată substanța otrăvitoare folosită în atacul din Salisbury.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/capital_transparent-216.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/capital_transparent-216-300x164.pngrootstireaActualitate/Esential
<!-- --> Atacuri otrăvitoare ...