În interiorul social democraților se pare că nu doar Gabriela Firea este nemulțumită de modul în care este condus partidul. Mai multe organizații județene ale PSD vor să îi ceară lui Liviu Dragnea o ședință de urgență în care să se discute toate aceste teme care au dus la tensiuni  în partid.

<!–

–>

Tensiuni în PSD

EMBED VIDEO
LINK CU VIDEO

Embed:

Link:

Un număr mare de organizații din PSD, liderii care conduc aceste organizații sunt nemulțumiți de modul în care este condus partidul, de modul în care aceste tensiuni din interiorul partidului afectează imaginea acestuia, sunt nemulțumiți că PSD a scăzut în sondaje și că atenția este distrasă de la ceea ce ar trebui să se întâmple constructiv și în centrul atenției sunt aceste lupte interne din cadrul PSD, sunt nemulțumiți că Liviu Dragnea se consultă cu un număr restrâns de persoane și nu ia decizii așa cum ar trebui să se întâmple statutar în cadrul Biroului Politic și în cadrul CEX.

Peste o treime dintre organizații, potrivit informațiilor Știrilor TVR, sunt pregătite să înainteze un document prin care să solicite convocarea unei ședințe extraordinare a Comitetului Executiv, în condițiile in care deși s-a discutat despre o astfel de ședință, președintele partidului vorbea despre necesitatea unei ședințe, nu s-a stabilit o dată la care să aibă loc, a precizat Andreea Dumitrescu, jurnalist Știrile TVR.

Miercuri a fost prima zi a consultărilor pe care secretarul general al partidului și președintele PSD, Liviu Dragnea, le poartă cu liderii din filiale.

Liviu Dragnea a fost față în față cu o parte dintre contestatarii săi, cu Paul Stănescu, cu Nicolae Bădălău, iar gabriela Firea nu a fost chemată la aceste discuții deși conduce două organizații importante ale PSD, atât la București cât și la Ilfov.

Un alt moment important pentru PSD este astăzi organizarea alegerilor interne în cadrul filialei de la Giurgiu unde candidează Nicolae Bădălău și și unde vor fi prezenți mai mulți lideri care sunt de partea sa și care fac parte din tabăra nemulțumiților. Printre ei ar urma să se afle Paul Stănescu,  Adrian Țuțuianu, Marcel Ciolacu, Mihai Tudose, precizat Andreea Dumitrescu, jurnalist Știrile TVR.

ŞTIRILE ZILEI

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/capital_transparent-185.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/capital_transparent-185-300x164.pngrootstireaActualitate/Esential
În interiorul social democraților se pare că nu doar Gabriela Firea este nemulțumită de modul în care este condus partidul. Mai multe organizații județene ale PSD vor să îi ceară lui Liviu Dragnea o ședință de urgență în care să se discute toate aceste teme care au dus la...