În interiorul social democraților se pare că nu doar Gabriela Firea este nemulțumită de modul în care este condus partidul. Mai multe organizații județene ale PSD vor să îi ceară lui Liviu Dragnea o ședință de urgență în care să se discute toate aceste teme care au dus la tensiuni  în partid. O parte dintre acești lideri vor să meargă mai departe și să îi ceară demisia lui Dragnea, atât din fruntea partidului, cât și din funcția pe care o deține la Camera Deputaților.

<!–

–>

Dragnea discută cu liderii PSD din țară

EMBED VIDEO
LINK CU VIDEO

Embed:

Link:

UPDATE Liderii care vor o schimbare radicală atât în interiorul partidului, cât și la Guvern își unesc forțele pentru a cere convocarea unei ședințe a Comitetului Executiv, o ședință extraordinară în care să se discute toate nemulțumirile, a transmis Andreea Dumitrescu, pentru Telejurnal. Peste 20 de filiale ar fi pregătite să înainteze un document prin care să ceară această ședință de urgență. O parte dintre acești lideri vor să meargă mai departe și să îi ceară demisia lui Dragnea, atât din fruntea partidului, cât și din funcția pe care o deține la Camera Deputaților. De cealaltă parte există și nemulțumiți mai moderat, care n-ar vrea să meargă atât de departe, care ar prefera ca Liviu Dragnea să facă un simplu pas în lateral și și-ar dori o remaniere amplă a Guvernului, iar din Guvern să plece inclusiv miniștrii apropiați lui Liviu Dragnea – pe această listă fiind și ministrul de Interne Carmen Dan. Nimeni nu dorește momentan să spună când va înainta această scrisoare, nimeni nu dorește să și-o asume public

Un număr mare de organizații din PSD, liderii care conduc aceste organizații sunt nemulțumiți de modul în care este condus partidul, de modul în care aceste tensiuni din interiorul partidului afectează imaginea acestuia, sunt nemulțumiți că PSD a scăzut în sondaje și că atenția este distrasă de la ceea ce ar trebui să se întâmple constructiv și în centrul atenției sunt aceste lupte interne din cadrul PSD, sunt nemulțumiți că Liviu Dragnea se consultă cu un număr restrâns de persoane și nu ia decizii așa cum ar trebui să se întâmple statutar în cadrul Biroului Politic și în cadrul CEX.

Peste o treime dintre organizații, potrivit informațiilor Știrilor TVR, sunt pregătite să înainteze un document prin care să solicite convocarea unei ședințe extraordinare a Comitetului Executiv, în condițiile in care deși s-a discutat despre o astfel de ședință, președintele partidului vorbea despre necesitatea unei ședințe, nu s-a stabilit o dată la care să aibă loc, a precizat Andreea Dumitrescu, jurnalist Știrile TVR.

Miercuri a fost prima zi a consultărilor pe care secretarul general al partidului și președintele PSD, Liviu Dragnea, le poartă cu liderii din filiale.

Liviu Dragnea a fost față în față cu o parte dintre contestatarii săi, cu Paul Stănescu, cu Nicolae Bădălău, iar Gabriela Firea nu a fost chemată la aceste discuții, deși conduce două organizații importante ale PSD, atât la București cât și la Ilfov.

Un alt moment important pentru PSD este astăzi organizarea alegerilor interne în cadrul filialei de la Giurgiu unde candidează Nicolae Bădălău și și unde vor fi prezenți mai mulți lideri care sunt de partea sa și care fac parte din tabăra nemulțumiților. Printre ei ar urma să se afle Paul Stănescu,  Adrian Țuțuianu, Marcel Ciolacu, Mihai Tudose, a precizat Andreea Dumitrescu, jurnalist Știrile TVR.

ŞTIRILE ZILEI

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/capital_transparent-193.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/capital_transparent-193-300x164.pngrootstireaActualitate/Esential
În interiorul social democraților se pare că nu doar Gabriela Firea este nemulțumită de modul în care este condus partidul. Mai multe organizații județene ale PSD vor să îi ceară lui Liviu Dragnea o ședință de urgență în care să se discute toate aceste teme care au dus la...