<!–

–>

Sistemele de monitorizare a glicemiei vor fi decontate de CNA

EMBED VIDEO
LINK CU VIDEO

<!–

–>

Embed:

Link:

Modificăm și completăm Programul Național de diabet zaharat derulat de Casa Națională de Asigurări de Sănătate, astfel încât să acordăm ajutor tuturor pacienților insulino-dependenți – dispozitive medicale moderne care să-i ajute să controleze mai bine diabetul. Este vorba despre sisteme moderne de monitorizare a glicemiei și de administrare a insulinei de care au nevoie. Cu ajutorul aparaturii moderne, de ultimă generație ce va fi decontată, așa cum am menționat de Casa Națională de Asigurări de Sănătate, persoanele care sunt dependente de insulină nu vor mai fi nevoite să suporte zilnic înțepături pentru administrarea insulinei și pentru monitorizarea glicemiei, a anunțat premierul Viorica Dăncilă.

Un alt proiect aflat pe masa Guvernului este achiziționarea a peste 1200 de ambulanțe noi, dotate cu toate echipemantele necesare.

Suma pentru achiziționarea acestora este de 476 de milione de lei, a parte din aceasta provenind din fonduri europene nerambursabile,  a anunțat premierul României.

rootstireaActualitate/Esential
<!-- --> Sistemele de monitorizare a glicemiei...