Trei avioane care au decolat din Tirana, Atena și Abu Dhabi, în care se află aproximativ 450 de pasageri, și ar fi trebuit să aterizeze pe aeroportul din Belgrad, miercuri dimineața, au fost redirecționate la Timișoara, după ce aeroportul din Serbia a fost închis.

Purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internațional Timișoara, Nicoleta Trifan, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că cele trei avioane, care au decolat din Tirana (Albania), Atena (Grecia) și Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite), miercuri dimineața, și ar fi trebuit să aterizeze pe aeroportul din Belgrad au fost redirecționate către aeroportul timișorean. Asta după ce aeroportul din Belgrad a fost închis, miercuri dimineața.

“Este vorba de trei avioane cu destinația Belgrad, care veneau din Tirana, Atena și Abu Dhabi. Aeroportul din Belgrad este închis până la ora 10.00, motiv pentru care aceste avioane au fost redirecționate spre Timișoara. Nu știm de ce a fost închis. Redirecționarea avioanelor este o procedură normală, pentru că aeroportul din Timișoara este rezervă pentru cel din Belgrad”, a afirmat Nicoleta Trifan.

În cele trei avioane, operate de companiile aeriene Air Serbia și Emirates, se aflau aproximativ 450 de pasageri, care au fost debarcați și așteaptă ca aeronavele să poată decola spre Belgrad.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/trei-avioane-care-ar-fi-trebuit-sa-aterizeze-pe-aeroportul-din-belgrad-redirectionate-la-timisoara-51092.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/trei-avioane-care-ar-fi-trebuit-sa-aterizeze-pe-aeroportul-din-belgrad-redirectionate-la-timisoara-51092-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv