Un bărbat în vârstă de 60 de ani a ajuns în comă, la spital, miercuri seara, după ce a căzut de la o înălțime de peste zece metri, în timp ce făcea reparații la o biserică din localitatea Lumina, județul Constanța, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Constanța, Claudia Tatarici, a declarat că bărbatul a căzut de pe o schelă.

„Este un pacient căzut de pe o schelă, repara ceva într-o biserică. Este în comă. A căzut de la zece metri înălțime. S-a întâmplat în localitatea Lumina, a fost fost transportat de către elicopterul SMURD la Spitalul Județean”, a spus Tatarici.

Poliția Constanța a deschis o anchetă în acest caz și fac verificări pentru a stabili cu exactitate împrejurările producerii acestui eveniment.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/judetul-constanta-barbat-in-coma-dupa-ce-a-cazut-de-la-o-inaltime-de-10-metri-cand-repara-o-biserica-51102.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/judetul-constanta-barbat-in-coma-dupa-ce-a-cazut-de-la-o-inaltime-de-10-metri-cand-repara-o-biserica-51102-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv