<!–

–>

Fierbere mare în PSD

EMBED VIDEO
LINK CU VIDEO

<!–

–>

Embed:

Link:

Tensiunea este din ce în ce mai mare în Partidul Social Democrat, iar această îngrijorare a fost exprimată şi ieri în grupul parlamentarilor PSD de la Camera Deputaţilor. Deputatul Cătălin Rădulescu spunea că ar trebui sancţionată Gabriela Firea pentru ceea ce a spus în ultima perioadă, aşa cum au fost sancţionaţi şi alţi membri ai partidului. El nu a fost susţinut de alţi membri ai grupului PSD de la Camera Deputaţilor. Dimpotrivă, Marcel Ciolacu şi Mihai Tudose i-au reproşat acestuia că nu îl reprezintă.

Potrivit surselor TVR, secretarul general al partidului, Marian Neacşu, a făcut apel la calm şi la unitate, precizând că nu este momentul să se creeze mai multă discordie în interiorul partidului. El a anunţat ulterior că, începând de astăzi, vor avea loc întâlniri cu liderii locali ai partidului. În principiu, pentru a pregăti campania electorală pentru referendum, dar şi pentru a discuta despre alegerile care ar trebui să aibă loc în filialele locale şi judeţene. Există 11 filiale în care conducerea este interimară şi urmează, până la sfârşitul lunii, să se aleagă lideri plini ai acestor filiale.

Aceste alegeri i-ar putea adduce în Comitetul Executiv cu drepturi depline pe Niculae Bădălău şi pe Mihai Tudose, doi dintre principalii contestatari ai liderului Liviu Dragnea.

rootstireaActualitate/Esential
<!-- --> Fierbere mare în PSD ...