<!–

–>

Coșmarul de pe strada Petricani

EMBED VIDEO
LINK CU VIDEO

<!–

–>

Embed:

Link:

Pe Șoseaua Petricani se circulă zilnic bară la bară. Șoferii se gândesc cu groază că lucrările vor bloca cu totul circulația în zonă.

Se lucrează pentru realizarea unei intersecții semaforizate, care să preia inclusiv mașinile care părăsesc Autostrada A3.

Primăria Capitalei este responsabilă de lucrări și promite că vor fi gata până la sfârșitul anului.

Nici porțiunea de autostradă care se va intersecta cu Șoseaua Petricani nu este gata. Reprezentanții Companiei de Drumuri spun că responsabilitatea lucrărilor îi aparține în totalitate constructorului care a câștigat licitația.

Potrivit Asociației Pro Infrastructură, soluția găsită de autorități este pe termen scurt și nu va rezolva problema traficului infernal.

Și pe Strada Fabrica de Glucoză se circulă cu dificultate după ce a început demolarea imobilelor. Artera urmează să fie lărgită la două benzi pe sens, iar lucrările vor fi executate în cel mult un an, a promis primarul Capitalei.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/capital_transparent-173.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/capital_transparent-173-300x164.pngrootstireaActualitate/Esential
<!-- --> Coșmarul de pe strada Petricani ...