Poliția Locală a Sectorului 3 a sesizat, miercuri, Comisia de Disciplină după ce în mediul online a apărut o înregistrare în care un polițist local este filmat când lovește în burtă un copil pentru că ar fi prins pești în parcul IOR din Capitală, anunță Primăria Sectorului 3.

“Conducerea Direcției Generale de Poliție Locală a Sectorului 3 dezaprobă ferm orice tip de comportament violent sau agresiv. Pentru lămurirea tuturor aspectelor care țin de producerea evenimentului vă informăm că a fost sesizată Comisia de Disciplină, care va verifica și va lua măsurile care se impun cu privire la faptele semnalate, în conformitate cu prevederile legale”, anunță Primăria Sectorului 3, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Sesizarea a venit după ce imaginile au fost postate pe Facebook.

“Azi, Rică și Vali – doi dintre copiii din Deltă – au fost bătuți și legați cu cătușele de un coș de gunoi de către Poliția Locală Sector 3 pentru că au prins patru pești în parcul IOR. Vom depune plângere penală împotriva instituției care i-a angajat pe ghiolbanii care bat copii pe stradă. (…) Mă gândeam că ăsta nu e un caz izolat și că așa arată realitatea pentru sute de mii de români care trăiesc în sărăcie și n-are cine să le aibă de grijă, să le ia apărarea. Doar că pumnul ăla dat de brută în copil (la secunda nouă) e, de fapt, realitatea noastră, a tuturor celor care ne încăpățânăm să mai trăim în statul ăsta devastat. Tot pumn e și ăla când te duci la instituții de stat și stai cu orele la cozi, scatoalcă e și când te infectează bacteriile în spital, când cade acoperișul școlii peste copil sau când îți iei jet paralizant de la jandarm. Niciodată n-am fost mai dezamăgit de locul în care trăiesc.”, a scris, pe Facebook, Radu Ciorniciuc, care a și filmat ce s-a întâmplat.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/copii-batuti-de-politisti-de-la-locala-pentru-ca-au-prins-4-pesti-intr-un-parc-video-51099.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/copii-batuti-de-politisti-de-la-locala-pentru-ca-au-prins-4-pesti-intr-un-parc-video-51099-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv