Actrița Olivia Munn spune că a fost evitată de colegii de pe platourile de filmare ale producției “Predator” după ce a reclamat faptul că partenerul ei dintr-o scenă a fost condamnat ca agresor sexual, arată CBS News.

Casa de producție a tăiat din versiunea finală a filmului scena în care Munn apărea împreună cu Steven Wilder Striegel, un actor al cărui trecut include o condamnare pentru tentativa de a iniția o relație sexuală cu o persoană în vârstă de 14 ani. Actrița a adus la cunoștiința casei de producție Twentieth Century Fox situația colegului său.

Regizorul peliculei, Shane Black, a dat publicității o declarație în care și-a cerut scuze pentru distribuirea lui Striegel, dar, potrivit actriței, și el și ceilalți actori implicați în producție au încetat să mai vorbească cu ea.

“Mă simt de parcă ar urma să intru în pușcărie”, a spus actrița în vârstă de 28 de ani. “Nu eu am fost condamnată, nu eu l-am băgat pe tipul ăsta pe platoul de filmare. Eu am făcut să fie ștearsă scena în care apărea. (…) Nu e normal să fiu tratată ca și cum eu aș fi răufăcătorul”, a spus Munn.

Olivia Munn este cunoscută pentru rolul Sloan Sabbith din serialul “The Newsroom”, dar a mai apărut și în distribuția unor pelicule ca “Magic Mike”(2012) și “Mortdecai”(2014).

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/actrita-olivia-munn-spune-ca-a-fost-evitata-de-colegi-dupa-ce-a-reclamat-un-agresor-sexual-51100.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/actrita-olivia-munn-spune-ca-a-fost-evitata-de-colegi-dupa-ce-a-reclamat-un-agresor-sexual-51100-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv