Un copil în vârstă de 9 ani, a ajuns, miercuri, la spital, după ce a fost rănit într-un accident rutier produs în localitatea Comarna, județul Iași, de un șofer care, după impact, a fugit, acesta fiind căutat de polițiști.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Iași, Nicolae Pralea, copilul rănit în Comarna a fost dus la Spitalul de Pediatrie Sfânta Maria din Iași, în stare stabilă.

„Pacientul era conștient, prezenta o plagă frontală cu sângerare, escoriații faciale și la nivelul antebrațelor. Este stabil hemodinamic și respirator. După acordarea îngrijirilor medicale de urgență a fost transportat la UPU din cadrul Spitalului Sfânta Maria”, a spus Pralea.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași au spus că băiatul se deplasa pe carosabil, când a fost accidentat de o mașină, al cărui șofer nu a oprit după impact, fiind căutat.

„Din primele informații reiese că șoferul unei autoutilitare a acroșat un băiat în vârstă de 9 ani, care se deplasa pe partea carosabilă. În urma impactului, conducătorul auto și-a continuat deplasarea, acesta fiind acum căutat de către polițiști “, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/accident-copil-de-9-ani-la-spital-dupa-ce-a-fost-lovit-de-o-masina-soferul-a-fugit-51095.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/accident-copil-de-9-ani-la-spital-dupa-ce-a-fost-lovit-de-o-masina-soferul-a-fugit-51095-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv