<!–

–>

Vor schimbarea legii electorale

EMBED VIDEO
LINK CU VIDEO

<!–

–>

Embed:

Link:

Dacian Cioloș, liderul Mișcării România Împreună: “Vrem, prin aceste modificări de legislație, să avem mai multă reprezentativitate în politică, un exemplu este propunerea de a reveni la două tururi de scrutin pentru alegerea primarilor, pentru a evita situații în care avem localități conduse de primari care au fost aleși cu mai puțin de 15-20% din voturile alegătorilor”.

Mihai Polițeanu, președinte, Comitet Inițiativa Cetățenească: “Dorim să scădem numărul de semnături necesare pentru înscrierea în alegeri și să eliminăm pragurile electorale pentru alegerile locale și europarlamentare”.

Dan Barna, președintele USR: “În România este foarte greu să votezi. În România este aproape imposibil să participi, ca simplu cetățean, la viața politică. Cât timp nu vom rezolva aceste probleme nu avem absolut nicio șansă să schimbăm actualii lideri de paie sau malefici cu cetățeni onești din societate care chiar vor să contribuie”.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/capital_transparent-145.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/capital_transparent-145-300x164.pngrootstireaActualitate/Esential
<!-- --> Vor schimbarea legii electorale ...