Rusia este principalul suspect în cazul atacurilor electromagnetice care au vizat angajați diplomatici americani în Cuba și China, afirmă oficiali americani citați de NBC News.

Zeci de angajați ai misiunilor diplomatice americane din Cuba au suferit “traume cerebrale minore”, au declarat oficiali din cadrul Departamentului de Stat. Probleme similare au fost înregistrate în China.

Oficiali din Statele Unite suspectează că au fost utilizate arme electromagnetice sofisticate și probabil alte tipuri de tehnologii.

“Departamentul de Stat a ajuns la concluzia că aceste incidente pot fi considerate atacuri”, conform unui comunicat transmis Congresului SUA.

“Statele Unite suspectează că este vorba de un act intenționat”, a confirmat un oficial american.

Conform unor oficiali citați de NBC News, Rusia probabil se află în spatele atacurilor care au vizat personalul diplomatic american.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/rusia-este-principalul-suspect-in-cazul-atacurilor-electromagnetice-care-au-vizat-diplomatii-americani-51084.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/rusia-este-principalul-suspect-in-cazul-atacurilor-electromagnetice-care-au-vizat-diplomatii-americani-51084-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv