România a rămas fără victorie în Liga Națiunilor. La Belgrad, tricolorii au fost conduși cu 1-0 și 2-1, dar au revenit de fiecare dată și s-au mulțumit cu un egal. Cu două puncte după primele două jocuri, România este pe locul 3 în grupă, după Muntenegru și Serbia.

<!–

–>

Serbia – România 2 -2

EMBED VIDEO
LINK CU VIDEO

<!–

–>

Embed:

Link:

Tricolorii au disputat luni seară al doilea meci din Liga Naţiunilor, contra Serbiei, pe stadionul Partizan din Belgrad.

După câteva minute de tatonare, punctate de un şut al lui Ţucudean (7), prima mare ocazie a venit la poarta noastră – Mitrovici a reluat cu capul, dar Tătăruşanu a reuşit să devieze în transversală (9).

Gazdele au continuat să domine. La jumătatea reprizei, Milinkovici-Savici, prea liber în careul nostru, nu a avut suficientă precizie (23), dar, în minutul 26 apărarea nu a reuşit să degajeze după şutul lui Kolarov, şi Mitrovici, de jos, a strecurat mingea în plasă.

Chipciu putea egala în ultimul minut, dar şutul său, deviat, a lovit transversala, şi a rămas 1-0 la pauză.

Acelaşi Chipciu a obţinut în debutul părţii secunde un penalty la ţinerea lui Kolarov şi Stanciu a reuşit să transforme.

În minutul 63, Mitrovici a fost iarăşi letal în careul nostru, ridicând balonul şi reluând frumos din vole pentru 2-1. Dar tricolorii au revenit în atac, un şut deviat al lui Stanciu a şters aproape bara şi, din cornerul care a urmat, a venit execuţia lui Ţucudean la colţul scurt: 2-2 în minutul 69.

Imediat, Tadici a şutat, dar Tătăruşanu s-a descurcat.

Ne-am apărat în continuare suficient de bine, ba chiar am avut o mare ocazie prin Mitriţă în ultimul minut. Dmitrovici a apărat şi a rămas Serbia – România 2-2.

Următorul joc al naţionalei lui Contra este programat joi 11 octombrie, tot în deplasare, la Vilnius, cu Lituania.

ŞTIRILE ZILEI

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/capital_transparent-139.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/capital_transparent-139-300x164.pngrootstireaActualitate/Esential
România a rămas fără victorie în Liga Națiunilor. La Belgrad, tricolorii au fost conduși cu 1-0 și 2-1, dar au revenit de fiecare dată și s-au mulțumit cu un egal. Cu două puncte după primele două jocuri, România este pe locul 3 în grupă, după Muntenegru și Serbia. ...