<!–

–>

Alertă pe coasta de est a SUA

EMBED VIDEO
LINK CU VIDEO

<!–

–>

Embed:

Link:

Alertă maximă în mai multe sate americane. Un milion de oameni de pe Coasta de Est au primit ordin de evacuare până astăzi la prânz.

Statele Virginia, Carolina de Sud și Carolina de Nord sunt chiar în calea uraganului Florence.

Ralph Northam, guvernatorul statului Virginia: “Toţi locuitorii din Virginia trebuie să se pregătească. Şi dacă întârzie ne aşteptăm la ploi abundente. Cea mai are ameninţare cu aceste uragane nu este vântul puternic, sunt inundaţiile”.

Roy Cooper, guvernatorul statului Carolina de Nord: “Trei lucruri ameninţă Carolina de Nord. Una o reprezintă valurile uriaşe de-a lungul coastei. Apoi rafalele de vânt, care riscă să fie mai puternice decât am văzut până acum. Şi desigur riscul de inundaţii după ploile abundente”.

Furtuna Florence a crescut până la un uragan de categoria 4 și se află la aproximativ 1.700 de km de coasta statului Carolina de Nord, unde este așteptată să ajungă în cursul zilei de joi. Locuitorii fac provizii și unii încă se mai gândesc dacă e cazul să plece.

Președintele Trump a publicat 5 mesaje pe Twitter în care sfătuiește cetățenii să se pună la adăpost și să asculte indicațiile autorităților.

Pentru siguranță, Marina Americană a trimis în larg 30 de nave staționate în Virginia.

Autoritățile americane avertizează că Florence riscă să repete devastările provocate de uraganul Hugo în 1989, când 49 deoameni au murit, iar pagubele materiale au depășit 7 miliarde de dolari.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/capital_transparent-148.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/capital_transparent-148-300x164.pngrootstireaActualitate/Esential
<!-- --> Alertă pe coasta de est a SUA ...