Actrița și cântăreața australiană Olivia Newton-John a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer pentru a treia oară, în ultimele trei decenii, într-un interviu difuzat pe postul de televiziune american Seven, afiliat CNN.

Actrița și compozitoarea a spus că tratează acest cancer, care i-a fost descoperit la baza coloanei vertebrale, cu medicamente “moderne”, dar și cu remedii naturale.

“Soțul meu (omul de afaceri John Easterling, n.r.) este mereu lângă mine, mă sprijină tot timpul și cred că voi învinge cancerul și acesta este scopul meu”, a declarat actrița, care, peste câteva săptămâni, va împlini 70 de ani, în interviul difuzat duminică.

Actrița a devenit celebră cu rolul Sandy din musicalul “Grease”, în care a jucat alături de John Travolta, Stockard Channing și Jeff Conaway. Lansat în vara anului 1978, filmul “Grease” a obținut încasări de aproape 400 de milioane de dolari pe plan mondial, devenind musicalul cu cele mai mari câștiguri din toate timpurile.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/o-cunoscuta-actrita-si-cantareata-a-fost-diagnosticata-cu-cancer-pentru-a-treia-oara-51069.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/o-cunoscuta-actrita-si-cantareata-a-fost-diagnosticata-cu-cancer-pentru-a-treia-oara-51069-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv