<!–

–>

Liviu Dragnea, prima reacție după cele mai recente acuzații ale G. Firea

EMBED VIDEO
LINK CU VIDEO

<!–

–>

Embed:

Link:

Dragnea a mai spus că, din punctul său de vedere, Gabriela Firea nu riscă excluderea, dar nu ştie care va fi poziţia Comitetului Executiv al PSD.

În replică, primarul Capitalei a declarat la același post de televiziune că a simţit “o uşoară ameninţare” în declaraţiile lui Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea: “Eu nu pot să spionez pe nimeni, pentru că n-am cum să spionez. N-am serviciu propriu de spionaj, n-am serviciu de informații, nici eu, nici partidul, nici alticneva. Eu încerc să nu răspund la atacuri personale. Eu cred că doamnei Firea i s-a inoculat ideea că cineva a vrut sau vrea să arunce o vină ipotetică pentru 10 august pe umerii doamnei prefect. (n.r., întrebare: Regretați sau nu că ați susținut-o pe doamna Firea la Primăria Capitalei?) Nu regret absolut deloc. Dacă s-ar întoarce timpul înapoi, aș face la fel”.

Gabriela Firea: “Am simțit o ușoară amenințare din partea domnului Dragnea, dar sunt obișnuită cu metodele domniei sale. faptul că nu mai sunt acum obedientă – cum mă numeau unii colegi – față de domnul Dragnea, nu înseamnă că nu sunt atașată de echipa social-democrată. Sunt și voi rămâne în continuare – și sunt convinsă că cei mai mulți colegi și din Comitetul Executiv, și din țară, ce8i care nu au funcții – simt că am dreptate”.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/capital_transparent-113.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/capital_transparent-113-300x164.pngrootstireaActualitate/Esential
<!-- --> Liviu Dragnea, prima reacție după cele mai recente acuzații ale G. Firea ...