Serena Williams (36 de ani) a provocat un scandal monstru în finala US Open, pe care a pierdut-o în favoarea lui Naomi Osaka, scor 6-2, 6-4. 

Americanca s-a certat cu arbitrii, cu supervizorii și a fost penalizată cu un game, iar organizatorii turneului din SUA au avut o reacție neașteptată: au lăudat-o pe Serena și, indirect, i-au cerut scuze printr-un comunicat.

Organizatorii US Open au ținut însă să o felicite pe Serena Williams pentru modul în care s-a comportat în momentul festivității de premiere.

“Ceea ce Serena a făcut pe podium astăzi a arătat o clasa măreață și mult fair-play. Acesta a fost momentul lui Naomi, dar Serena și-a dorit să se bucure de el. A fost o mișcare de clasa din partea unei mari campioane. Ceea ce Serena a reușit în acest an a fost cu adevărat incredibil. Continuă să fie o inspirație!”, a declarat Katrina Adams, președintele Federației Americane de Tenis, organizatoare turneului.

Poziția organizatorilor a fost una în care cer scuze indirect Serenei Williams, care i-a și strigat arbitrului în timpul finalei că trebuie să își ceară scuze pentru a ceea ce a provocat.

“Decizia arbitrului de scaun a fost finală și nu putea fi revizuită de arbitrul turneului sau de supervizorul, după ce aceștia au fost chemați pe teren”, se arată în comunicatul remis presei.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/serena-williams-a-provocat-un-scandal-urias-dupa-ce-a-pierdut-finala-la-us-open-51064.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/serena-williams-a-provocat-un-scandal-urias-dupa-ce-a-pierdut-finala-la-us-open-51064-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv