Igor Dodon a fost implicat într-un accident rutier

Igor Dodon a fost implicat într-un accident rutier

Mașina răsturnată în accidentul în care a fost implicat Igor Dodon

<!–

–>

UPDATE Consilierul președintelui Igor Dodon, Maxim Lebedinschi, a postat pe contul de Facebook al lui Dodon: “Deplasîndu-se regulamentar, automobilele din cortegiu au fost tamponate de un alt autoturism ce a încălcat regulamentul circulației rutiere. (Detalii privind circumstanțele accidentului vor fi comunicate ulterior.) Președintele Igor DODON se simte bine, de intervenția medicilor nu a avut nevoie”.

Potrivit poliţiei, două maşini din cortegiul prezidenţial s-au ciocnit violent cu un camion, care aparţine unei întreprinderi avicole. În urma impactului, mai multe persoane din maşini au avut nevoie de îngrijiri medicale.

“Două mașini din coloana oficială a președintelui țării au fost implicate într-un accident rutier. Persoanelor aflate în automobilele implicate în accident le-a fost acordat ajutor medical. Poliția cercetează circumstanțele producerii accidentului”, transmite poliția moldovenească pe pagina oficială de pe Facebook.

În privința persoanelor rănite, informațiile transmise de presa moldovenească sunt diferite. Potrivit TVR Moldova și Publika.md, Igor Dodon și doi membri ai familiei sale au fost transportați de urgență la spital. În timp ce deschide.md susține că șeful statului împreună cu șoferul său au fost internați la spital.

Mai multe ambulanțe și mașini de pompieri sunt la fața locului. Din această cauză, șoseaua este blocată, mai multe mașini stau în trafic.

rootstireaActualitate/Esential
...