Când vine vorba de copiii lor, părinții sunt dispuși să cheltuie sume importante, reiese din prețurile afișate la târgul BabyBoom, organizat între 6 și 9 septembrie, la Romexpo. 

Cărucioarele au fost cele mai căutate produse la BabyBoom, târg cu produse pentru copiii cu vârste cuprinse între 0 și 7 ani, iar prețurile pornesc de la 350 de lei și pot ajunge până la câteva mii de lei, în funcție de calitare, dotări, confort și preț.

„Cărucioarele pot să fie folosite până la vârsta de 3 ani și jumătate. Acestea trebuie să fie ușor de manevrat, de depozitat și potrivite pentru vârsta copilului. Pe piață sunt disponibile cărucioare 2 în 1, care sunt compuse dintr-un landou și un scaun sport, și cărucioare 3 în 1, ce au în plus față de primele un scaun de mașină, dar se pot configura”, a spus Mirela Tănase, reprezentantul unei firme de distribuție de scaune de mașini pentru bebeluși și copii.

De exemplu, doamnele care nasc vara preferă un model sport de cărucior, adică fără landou, pentru că nu îl consideră necesar. Acest cărucior poate fi configurat cu o scoică pentru mașină, fiind un model din două piese. În schimb, doamnele care nasc iarna aleg mai mult modelul cu toate cele trei piese – landou, parte sport și scoica, al cărui preț poate ajunge la 5.050 de lei.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/cat-sunt-dispusi-sa-scoata-parintii-din-buzunare-pentru-copiii-mici-1-51066.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/cat-sunt-dispusi-sa-scoata-parintii-din-buzunare-pentru-copiii-mici-1-51066-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv