Un cetățean român în vârstă de 45 de ani care conducea un camion în care erau erau ascunse aproximativ 400 de kilograme de droguri a fost arestat sub suspiciunea de conspirație la importuri de droguri de clasa A, fiind ulterior eliberat, informează The Guardian. 

Drogurile din clasa A cu o valoare potențială a străzii de 27 de milioane de lire erau ascunse în interiorul unui camion care transporta legume într-un port din estul Angliei.

Aproximativ 400 kg de cocaină și heroină au fost descoperite ascunse într-un camion în care erau transportate legume în portul Killingholme din nordul Lincolnshire, în urma unei operațiuni conduse de Agenția Națională de Criminalitate.

Camionul a sosit din orașul Hook din Olanda și conținea droguri potrivit ANC care a asistat la confiscarea de către forțele de frontieră și poliția din Humberside.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/un-cetatean-roman-arestat-in-marea-britanie-pentru-transport-de-droguri-a-fost-eliberat-51058.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/un-cetatean-roman-arestat-in-marea-britanie-pentru-transport-de-droguri-a-fost-eliberat-51058-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv