Președintele SUA, Donald Trump, i-a transmis o scrisoare șefului statului Klaus Iohannis în care și-a exprimat regretul că a anulat întâlnirea din 12 iulie, la summit-ul NATO de la Bruxelles, precizând că speră să se vadă cât mai curând.

La summit-ul NATO care s-a desfășurat la Bruxelles între 11 și 12 iulie, liderul de la Casa Albă a anulat de urgență întrevederea cu președintele Klaus Iohannis. Potrivit unor surse oficiale, președintele american a anulat toate întâlnirile bilaterale. Cei doi doi șefi de stat ar fi urmat să discute despre cooperarea bilaterală în cadrul parteneriatului strategic româno-american.

”Președintele Donald Trump trebuia să iasă de la reuniune și participe la întâlnirile bilaterale. În cadrul reuniunii au fost discuții contradictorii și a trebuit să rămână în sală. Au fost scoase statele partenere și au ramas doar aliații”, au spus surse oficiale.

Sursele citate au transmis că președintele american și-a anulat întâlnirile stabilite pentru data de 12 iulie, în a doua zi a summit-ului NATO, Trump urmând să plece spre Londra.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/trump-si-a-exprimat-regretul-fata-de-iohannis-ca-a-anulat-o-intalnire-care-trebuia-sa-aiba-loc-in-iulie-la-summitul-nato-51047.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/trump-si-a-exprimat-regretul-fata-de-iohannis-ca-a-anulat-o-intalnire-care-trebuia-sa-aiba-loc-in-iulie-la-summitul-nato-51047-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv