<!–

–>

Rectificarea încurcă summitul

EMBED VIDEO
LINK CU VIDEO

<!–

1 comentarii

–>

Embed:

Link:

Totul pleacă de la rectificarea bugetară prin care Administrația prezidențială a pierdut 11 miliarde de lei, adică aproape 20% din bugetul alocat iniţial instituţiei, iar acum lucrează pe credite de angajament.

Premierul Viorica Dăncilă a precizat însă că sunt bani pentru bugetul destinat Summit-ului Inițiativei celor Trei Mări, care va avea loc la Bucuresti, peste 10 zile. Primul ministru a negat informația potrivit căreia acest summit ar putea fi organizat pe datorie.

“Deci noi ne dorim chiar un summit de succes, care să aibă o finalitate foarte bună din punct de vedere economic, spun eu, ca și șef al Guvernului, pentru România, dar și din punct de vedere al vizibilității României și al prestigiului de care trebuie să se bucure România. D-nul ministru Eugen Teodorovici a spus că nu vor exista sincope în ceea ce privește funcționarea și ne ținem de acest aspect. În condițiile în care va exista necesitatea unor cheltuieli suplimentare sau unui neprevăzut, cu siguranță Guvernul va găsi soluții și să nu uităm că este prima rectificare bugetară și că vom face o nouă rectificare bugetară, spunem noi, la sfârșitul lunii octombrie”, a precizat premierul Viorica Dăncilă.

Summitul Inițiativei celor Trei Mări va avea loc la Bucuresti peste 10 zile.

Sunt asteptați 12 şefi de stat din Europa Centrală şi de Sud-Est, președintele Comisiei Europene, și invitați la nivel înalt din Statele Unite.

rootstireaActualitate/Esential
<!-- --> Rectificarea încurcă summitul ...