Cântărețul britanic Robbie Williams și soția sa, actrița americană Ayda Field, au devenit părinți pentru a treia oară, cu ajutorul unei mame surogat, iar copilul, o fetiță, a primit numele Colette “Coco” Josephine, potrivit contactmusic.com.

Field a făcut acest anunț pe contul său de pe platforma Instagram.

“Spionez cu un ochi mic încă o mânuță… Deci am ținut un lucru special în secret! Suntem încântați să împărtășim cu voi faptul că avem o fetiță… bun venit pe aceast lume lui Colette (Coco) Josephine Williams”, a scris Ayda Field.

“A fost un drum lung și dificil să ajungem aici, din acest motiv nu am vorbit despre asta. Familia are diverse forme, iar această micuță doamnă, care, biologic, este a noastră, a fost purtată de o mamă surogat incredibilă, căreia îi vom fi veșnic recunoscători”, a mai scris Field, care a făcut apel, totodată, la respectarea vieții private.

Robbie Williams și Ayda Field, în vârstă de 39 de ani, mai au doi copii, Theodora Rose, în vârstă de cinci ani, și Charlton Valentine, în vârstă de trei ani.

Cei doi s-au căsătorit în 2010, după o relație de patru ani.

În vârstă de 44 de ani, Robbie Williams s-a bucurat de un succes uriaș după ce a părăsit grupul Take That, lansând o serie de albume și de single-uri precum “Angels” și “Millennium” și semnând un contract cu casa EMI în 2002, în valoare de mai multe zeci de milioane de dolari. Însă, în momentul în care albumul său “Rudebox” a fost lansat în 2006 – urmat de “Reality Killed the Video Star” în 2009 -, Robbie Williams era considerat o prezență tot mai ștearsă în peisajul muzicii pop britanice și eșuase în încercarea sa de a se impune pe piața muzicală americană.

În 2010, Robbie Williams s-a reunit cu foștii lui colegi din grupul Take That, alături de care a înregistrat albumul de mare succes “Progress”, promovat printr-un turneu extrem de profitabil în 2011. Cântărețul spune că această experiență l-a ajutat să își recapete încrederea în propriile forțe, convingându-l de faptul că încă mai poate să aibă succes susținând concerte pe stadioane mari, în calitate de artist solo.

rootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv