Ghirlandele festive de Crăciun au început să fie montate în Bârlad deși afară sunt aproape 30 de grade și vara abia s-a sfârșit. Reprezentanții municipalității susțin că este o situație normală, deoarece un singur muncitor trebuie să se ocupe de întreg orașul.

Reprezentanții Primăriei Bârlad, din județul Vaslui, au declarat, vineri seara, corespondentului MEDIAFAX, că muncitorii au început deja montarea luminilor festive în oraș încă de la final de vară, deoarece compania care se ocupă de acest aspect nu are experiență și nici foarte mulți oameni disponibili.

“Montarea luminilor festive a început de acum, deoarece acest lucru trebuie definitivat până pe data de 30 noiembrie. Fiind an centenar, pe 1 Decembrie, luminile trebuie să fie funcționale. În acest an, Compania de Utilități Publice (CUP) a preluat contractul de iluminat de la societatea care s-a ocupat anul trecut de acest aspect. Din cauza faptului că societatea nu are încă experiență în domeniu, că există o singură macara și un singur om care trebuie să monteze aceste ghirlande, cei de la CUP au început din timp această activitate, în așa fel încât să poată termina la timp”, a declarat vineri Adrian Arnăutu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Bârlad.

Acesta a adăugat că, în Bârlad, există aproximativ 6 kilometri de acoperit cu iluminat public și, implicit, cu iluminat festiv.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/ghirlandele-de-craciun-au-inceput-sa-fie-montate-intr-un-oras-din-romania-desi-afara-sunt-30-de-grade-celsius-reprezentantii-municipalitatii-este-o-situatie-normala-51046.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/ghirlandele-de-craciun-au-inceput-sa-fie-montate-intr-un-oras-din-romania-desi-afara-sunt-30-de-grade-celsius-reprezentantii-municipalitatii-este-o-situatie-normala-51046-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv