<!–

–>

Cum a ajuns protocolul la Vâlcov

EMBED VIDEO
LINK CU VIDEO

<!–

–>

Embed:

Link:

ACTUALIZARE Adina Florea, propunerea ministrului Justiției pentru funcția de procuror șef al DNA, nu știe nimic despre acest document despre care a vorbit astăzi procurorul general al Romaniei. Adina Florea este în acest moment procuror la Parchetul de lângă Curtea de Apel din Constanța, de unde ar fi dispărut protocolul secret.

Să facă verificările de cuviință și … punct. Nu știu nimic. Eu personal nu am nicio temere. Este desemnată o persoană care gestionează informațiile clasificate. De regulă un grefier” – Adina Florea.

Procurorul general Augustin Lazăr a anunţat, vineri, întrebat de informaţiile potrivit cărora protocolul publicat de Darius Vâlcov ar fi plecat din seiful Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, că Parchetul General face verificări la această instanţă.

Există o verificare în curs la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța” – Augustin Lazăr.

Procurorii de la Parchetul General s-au autosesizat şi au deschis un dosar penal după ce consilierul premierului Viorica Dăncilă, Darius Vâlcov, a publicat protocolul.

Adina Florea vine de la Parchetul Curţii de Apel Constanţa. Înainte de această funcţie, Adina Florea a ocupat şi scaunul de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, dar şi pe cel de procuror general adjunct al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa.

Secția pentru procurori din CSM o va examina pe Adina Florea, propunerea ministrului Justiției pentru șefia DNA, pe 27 septembrie

Avizul CSM este unul consultativ.

Pe 2 octombrie, avizul va ajunge la Ministerul Justiției.

rootstireaActualitate/Esential
<!-- --> Cum a ajuns protocolul la...