<!–

–>

PNL și PMP vor anchetă

EMBED VIDEO
LINK CU VIDEO

<!–

–>

Embed:

Link:

Aceasta a acuzat-o pe Carmen Dan că a venit la ședința PSD cu un dosar în care avea diverse discuții între prefectul Capitalei și un secretar de stat. Aleșii Opoziției vor să afle dacă într-adevăr aceste mesaje există și dacă Direcţia Generală de Protecție Internă (DGPI) din MAI a făcut aceste interceptări. Mai mult, parlamentarii susțin că este posibil ca aceste mesaje să fi fost luate ilegal din telefoanele celor doi oficiali și nu exclud varianta că în vizor să fie și alți lideri politici și chiar jurnaliști.

Florin Roman, deputat PNL: “Nu ne interesează lupta dintre clanurile de la Ilfov – Pandele, Firea – și cel de la Teleorman – condus de dl Dragnea, dar ne interesează dacă un serviciu secret interferează în viața politică, în cea administrativă și dacă își încalcă atribuțiile conferite de lege. Scopul comisiei este și de a clarifica dacă activitățile de poliție politică se îndreaptă și spre alte zone, spre zona liderilor Opoziției, spre zona mass media”.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/capital_transparent-75.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/capital_transparent-75-300x164.pngrootstireaActualitate/Esential
<!-- --> PNL și PMP vor anchetă ...