Președintele Coreei de Nord și omologul său sud-coreean, Moon Jae-in se vor întâlni în Phenian în perioada 18-20 septembrie pentru a discuta despre „măsuri practice” în vederea denuclearizării, a transmis Chung Eui-yong, consilier pentru Securitate sud-coreean, relatează Reuters.

Liderul nord-coreean și-a „reafirmat determinarea de a finaliza denuclearizarea” peninsulei Coreene și și-a exprimat dorința de a coopera îndeaproape cu Statele Unite și Coreea de Sud, a declarat Chung.

De asemenea, Kim Jong-un a declarat că cele două țări din peninsula Coreeană trebuie să continue eforturile de realiare a denucleariării și să își îmbunătățească relațiile bilaterale.

O delegație specială din Coreea de Sud a plecat miercuri spre Coreea de Nord pentru o vizită oficială de o zi, în vederea stabilirii detaliilor summitului dintre președinții celor două țări.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/kim-jong-un-si-moon-jae-in-vor-organiza-un-summit-in-phenian-51032.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/kim-jong-un-si-moon-jae-in-vor-organiza-un-summit-in-phenian-51032-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv