Actorul Burt Reynolds, cunoscut din filmele “Smokey şi Banditul”, “Boogie Knights” şi “The Longest Yard”, a murit, joi, la vârsta de 82 de ani, după ce a suferit un atac de cord.

Burt Reynolds

<!–

–>

Burt Reynolds a murit joi într-un spital din Florida, unde fusese adus după ce a suferit un atac de cord la locuinţa sa.

Actorul suferea de mai mulţi ani de probleme cardiace. În februarie 2010 a fost supus unei intervenţii pe inimă, informează site-ul tmz.com, citat de News.ro.

În 1997, Burt Reynolds a primit o nominalizare la Oscar pentru pentru rolul din “Boogie Nights”, regizat de Paul Thomas Anderson. El a câştigat trofeul Globul de Aur în acel an.

Actorul ar fi urmat să apară în filmul lui Quentin Tarantino’s “Once Upon a Hollywood”, potrivit variety.com.

<!–

 

–>

ŞTIRILE ZILEI

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/capital_transparent-81.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/capital_transparent-81-300x164.pngrootstireaActualitate/Esential
Actorul Burt Reynolds, cunoscut din filmele 'Smokey şi Banditul', 'Boogie Knights' şi 'The Longest Yard', a murit, joi, la vârsta de 82 de ani, după ce a suferit un atac de cord. ...