Doi copii care se jucau, miercuri seara, cu un skateboard, pe o stradă localitatea Ciurea, județul Iași, au fost răniți grav, după ce au ajuns în fața unei autoutilitare, iar șoferul nu a putut evita impactul.

Medicul Diana Cimpoeșu, șef UPU-SMURD Iași a declarat, miercuri seara, corespondentului MEDIAFAX, că cei doi copii au răni grave, unul fiind resuscitat la locul producerii accidentului, iar celălalt este în comă.

“Un copil de 9 ani a fost găsit în stop cardio-respirator la locul producerii accidentului. Echipajul medical încearcă resuscitarea acestuia, el fiind transportat la Spitalul Clinic de Pediatrie Sfânta Maria, din Iași, de către un echipaj SMURD – TIM. Acesta a suferit o fractură de bazin, fractură deschisă de gambă și femur, dar și un traumatism toraco-abdominal. Celălalt copil, de 7 ani, a fost găsit la locul producerii accidentului, cu traumatism cranio-cerebral sever. El a fost intubat și ventilat mecanic, fiind transportat la Spitalul de Neurochirurgie de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță cu medic”, a spus Diana Cimpoeșu. 

Polițiștii au deschis un dosar penal și urmează să stabilească ce s-a întâmplat.

Comenteaza aceasta stire

rootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv